Lentekriebels?

We blikken terug op het tennisjaar 2016: dat was al een jaar van verandering. Met een heus kampioenschap in de herfstcompetitie werd een wisselvallig jaar afgesloten: Janneke Aué verliet na jaren trouwe dienst het bestuur, het voorjaar viel qua weer wat tegen. Wedstrijden gingen niet door en de enkelvariant van het Groot Loppersum Toernooi werd eveneens geschrapt. Qua omzet konden we daarom niet tippen aan het prachtige 2015. Bovendien konden we ook de groei in het ledenaantal niet continueren.

Maar zoals gezegd: de afsluiting mocht er wezen en dus verwachten we dat 2017 het jaar wordt van een definitieve doorbraak van onze jongeren. Niet alleen zullen de sportieve jongelingen van het eerste weer gaan voor het kampioenschap in hun klasse, ze gaan nu ook voor het best mogelijke bestuur van de club en daarmee wordt Tv de Bosbaan een stuk duurzamer. Aan onze leden de vraag of ze het ook met dit aanstormende talent in het bestuur zien zitten. Die vraag kan op 29 maart as. beantwoord worden op de ALV!

En dan: Het wordt mooi weer van’t voorjaar, het wordt gezellig rond de baan, het haventerrein ondergaat een upgrade, de zichtbaarheid van de baan zal worden verbeterd en de omzet zal stijgen tot ongekende hoogte. En niet in de laatste plaats: de kinderen van de Klaver zullen zien dat tennis voor stoere jonge mensen is en elkaar aan gaan steken met tenniskoorts, waardoor we ook in die gelederen weer gaan groeien.

En dat zijn fijne vooruitzichten.