Doen wat kan

Ook de banen van de Bosbaan zijn vanaf maandag 11 mei weer beschikbaar om te spelen. Dat vinden we fijn.

Ze zien er goed uit (zijn uiteraard nog niet getest) en de netten zitten er weer op. Geniet er vooral van. Maar.. geniet met mate. 

Van het anderhalve meter protocol zijn we voorlopig nog niet af en als bestuur willen we alle gebruikers dan ook oproepen om daar heel verantwoordelijk mee om te gaan. Uiteraard is Moarstee dicht en ook van toilet en douche moet thuis gebruik worden gemaakt. Maar tennissen mag!

Wat kan, vindt ook de KNLTB, is enkelspel. Het afstand houden blijft echt belangrijk. Hoe zeer onze leden vaak ook het dubbelen hebben omarmd, het advies is toch echt dringend om – in elk geval tot juni – met niet meer dan 2 mensen tegelijk op een baan te staan. Trainingen zouden aan vier personen mogen worden gegeven, maar die hebben we voorlopig niet op het programma. 

Dat maakt de spoeling wel wat dunner, uiteraard. Omdat wij altijd al de onbeschrijfelijke luxe kenden, dat we niet een reserveringssysteem nodig hadden, lijkt het ook niet zinvol om dat nu in te gaan voeren. Dus overleg met elkaar, gebruik ook vooral overdag en geniet. 

Cluboverstijgende “evenementen” zijn nog niet aan de orde. Hopelijk komt dat in een volgende stap. Want natuurlijk is dit een sociaal spelletje. Veel plezier!