onze banen

Onze banen liggen weer bijna speelklaar, de klus van de professionals is geklaard en nu de lucht is opgeklaard kan het seizoen bijna weer beginnen. Dat klinkt allemaal heel klaar. Maar wat ook helder is: nu moeten de eigenaren zelf nog aan het werk.

Want dat zouden we haast vergeten: dat zijn wij, de leden van de Bosbaan. Het zijn echt onze banen en wij zijn dan ook zelf verantwoordelijk voor het onderhoud, het gebruik en het voortbestaan. En één van de momenten dat we daar echt werk van moeten maken is het begin van april.

Aan het begin van het seizoen zetten we met z’n allen de standaard voor hoe wel willen dat het eruit ziet. Netjes, speelklaar, uitnodigend. En daarna willen we dat graag zo houden, natuurlijk. We willen wel weten dat het onze banen zijn, toch? IMG_2725

Er hangt een mooi bordje aan ons hek, sinds de klusdagen. Uitsluitend toegang voor leden. Je betaalt contributie; dat maakt je lid. Daarmee verwerf je het recht van toegang maar ook de plicht te helpen onderhouden. Ons hek moet nog af en weer opgespannen, bijvoorbeeld. Helpt u mee?