Een lange herfst

De blaadjes vallen, ook op de baan, maar die ligt er nog mooi bij en wordt gelukkig nog veel gebruikt. Zo is de uitgestelde competitie van onze toppers nog in volle gang met tal van thuiswedstrijden en bereidt de Kring Noord ploeg zich nog volop voor op hun seizoensafsluiting. Dus de foto, van de baan van (weleer) de Weer is nog geen illustratie van de directe toekomst…

Een natuurlijk is de nieuwbouw van More-stee 2.0 bijna gereed, met ook nieuwe opslag voor onze spullen. Dan komt er toch in de verte het moment dat we toch echt afscheid gaan nemen van ons clubhuis met onze eigen muurschildering, dat het tegen de vlakte moet, dat het haventerrein van ons dorp ook helemaal af is en dat we vooruit gaan kijken naar hopelijk een normaler tennisjaar 2021. 

Dat brengt dus nog allerlei activiteiten met zich mee, waaraan ook de leden van de Bosbaan – voorlopig alles op gepaste afstand- zullen mogen bijdragen. We roepen jullie op, als we jullie nodig hebben en wensen jullie tot die tijd een bevredigende herfst.

herfsttij op de baan van Weleer (de Weer)