Actiefste jaar ooit

Actiefste jaar ooit.

Sinds de eerste metingen van het Koninklijk Meet-en Regelogisch Instituut in het begin van de vorige eeuw is nooit méér activiteit gemeten rond de banen van TV de Bosbaan dan in het jaar 2015.

Dat kwam misschien niet helemaal alleen door het tennissen – het was het jaar dat Moarstee de deuren opende – maar toch hebben de leden van de Bosbaan ook belangrijk meer activiteiten ontplooid dan de afgelopen jaren:
Nooit was er méér enthousiasme rond de trainingen, zelden betere opkomsten, nooit zo veel publiek bij de wedstrijden van het competitieteam, nooit zo’n hoge omzet in de kantine, lang niet meer zoveel afgevaardigden naar allerlei toernooien, niet eerder werd er deelgenomen aan de herfstcompetitie en sinds mensenheugenis hebben we niet zo lang doorgespeeld als in de herfst van afgelopen jaar. Er is het hele jaar trouwens aanzienlijk meer gespeeld: regelmatig waren de competitiespelers, zowel van het gemengde team voor Kring Noord als van de mannenploeg ook buiten de competitiedagen op de banen te vinden om te oefenen.
Nog nooit zijn we ook zo trots geweest op onze jeugd! Zelfs zonder een tennispapa of -mama in het bestuur was er weer heel veel te doen: er werd veel gelest en uitgewisseld met Middel- en Loppersum, zodat zelfs de fietspaden in de gemeente een beetje bij de Bosbaan hoorden.
En dan mogen de bouw- en klusactiviteiten ook niet ongenoemd blijven. Naast alles wat er aan Moarstee door de leden is vertimmerd, was er ook nog energie over om onkruid te trekken, te snoeien, (gemotoriseerd!) te walsen, een hek te verlagen en een terras te leggen. Dit alles deed de meters van het onvolprezen KMRI stevig uitslaan.
Is het dus raar dat we ook een kleine ledengroei mochten beleven, dat we nog nooit zoveel advertenties in het boekje scoorden, nog nooit zoveel bezoekers op de website en dat de banen best aardig rood de winter in gingen?
Dat is niet zo gek, nee. En het smaakt naar meer.